Sim only voor uw iPhone!

Sim only voor uw iPhone!

Bent u toe aan een nieuw abonnement, maar heeft u nog een goedwerkende iPhone? Dan kunt u het beste kiezen voor een Sim Only abonnement van de telecomprovider Robin Mobile. Bij dit abonnement hoeft u namelijk geen telefoon aan te schaffen. Een bijkomend voordeel is dat u goedkoper uit bent, omdat u geen kosten hoeft te betalen voor een telefoon. Met de Sim only abonnementen van Robin Mobile kunt u onbeperkt bellen, sms’en en MB’s en dat allemaal voor een vast bedrag per maand! Bovendien hebt u bij Robin Mobile ook nog het voordeel dat u niet vast zit aan een vast contract, u kunt uw abonnement namelijk maandelijks opzeggen.

Sim only met onbeperkt internet MB’s

Een van de grootste voordelen van een sim only van Robin Mobile zijn de onbeperkte internet MB’s. Buiten uw bundel gaan is hiermee verleden tijd en u heeft dan ook geen onverwachte kosten achteraf. Ideaal toch? U kunt dus eindeloos foto’s en filmpjes verspreiden via uw sociale mediakanalen.  

Sim only onbeperkt bellen en sms’en

Ook kunt u bij Robin Mobile met Sim Only onbeperkt bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. Hierdoor hoeft u geen zorgen meer te maken om een torenhoge rekening, want dat behoort tot het verleden. Lekker ontspannen bijkletsen met uw vrienden, familie en kennissen en dat voor een vast bedrag per maand! U kunt al onbeperkt bellen vanaf €19,95 per maand!

Voordelen van Sim Only

Een sim only abonnement is goedkoper dan een abonnementsvorm waarbij een toestel wordt geleverd. U betaalt dan vaak ook nog eens een flink bedrag voor het toestel. Bij een Sim Only is dit niet het geval, omdat hier geen telefoon bij zit. Met een abonnement inclusief toestel zit u vaak ook nog eens vast aan een langdurig contract, omdat de telecomprovider de kosten van het toestel wil terugverdienen. Wederom is dit met een Sim Only van Robin Mobile niet het geval!

Sim only voor mensen die onder bewind staan

Het telefoonabonnement is een dilemma voor iedere bewindvoerder. De maandelijkse kosten van een mobiele telefoon is natuurlijk lastig in de hand te houden en bij onverwachte torenhoge telefoonrekeningen kunnen de cliënten van een bewindvoerder in nog grotere financiële problemen brengen. Als bewindvoerder is het erg lastig om dit probleem te voorkomen, maar gelukkig is vandaag de dag een Sim Only abonnement de ideale oplossing. Cliënten kunnen hiermee nooit meer buiten hun bundel gaan en met onverwacht hoge rekeningen komen te zitten. Hierdoor is er geen risico meer voor het financiële beheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *