Sim Only Abonnement

Een Sim Only abonnement levert u veel voordeel op in uw telefoonkosten. Als u geen behoefte heeft aan een nieuwe telefoon maar wel goedkoper wilt bellen dan is een Sim Only abonnement voor u zeer geschikt!

De korting die u bij een abonnement inclusief toestel krijgt wordt bij een Sim Only abonnement ook verrekend. Het resultaat is dat u tientallen euro’s goedkoper kunt bellen dan met een Sim + Toestel abonnement. Bent u tevreden met uw huidige mobiele telefoon neem dan een kijkje in het Sim Only aanbod wanneer uw abonnement bijna afloopt.

Het is verstandig eerst de sim only abonnementen te vergelijken, dit kun je doen op SimOnlyAanbiedingen.com.

Kortom: heeft u geen zin om te wachten op de nieuwe iPhone en bent u nog gewoon tevreden met uw huidige iPhone, maar loopt uw abonnement bijna af? Sluit dat een dergelijk abonnement af, zodat u flink wat kosten kunt besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *