Het grote voor- en nadeel van de Apple iPhone X

De iPhone X is inmiddels enkele maanden op de markt en is ondanks zijn relatief hoge prijs immens populair. Het prachtige scherm met notch heeft vooral in het begin voor opschudding in de markt gezorgd. Aanvankelijk was niet iedereen fan van de inkeping welke plek biedt voor de luidspreker en camera. Inmiddels volgen veel merken. Apple lijkt de nieuwe standaard gezet te hebben.

Prachtig maar kwetsbaar OLED-display

Het scherm dat van rand tot rand loopt is de voornaamste stap voorwaarts van Apple met de iPhone X. Het OLED-display wordt geproduceerd door Samsung en wordt door Apple voor het eerst gebruikt. Dit levert levensechte kleuren en visueel genot op. Hoewel het scherm prachtig is kleeft er ook een flink nadeel aan.

Het randloze design van het scherm maakt de iPhone X namelijk enorm kwetsbaar. Uit verschillende tests blijkt dat zelfs een kleine stoot of val voldoende schade aanricht om het scherm onbruikbaar te maken. Tel daarbij op dat een schermreparatie rond de 300 euro kost en u begrijpt waarschijnlijk wel welke les we u mee willen geven; bescherm uw iPhone X.

Apple iPhone X beschermen

Er zijn verschillende manieren om uw iPhone X en portemonnee te beschermen tegen een dure schermreparatie. Omdat ook de achterkant van de iPhone X vervaardigd is van glas wordt aangeraden een goed telefoonhoesje voor de iPhone X aan te schaffen. Als u het mooie design van uw iPhone X echter niet wil opgeven met een hoesje kunt u er ook voor kiezen enkel een goede screenprotector aan te schaffen.

Twee soorten screenprotectors voor de iPhone X

Er zijn verschillende goede screenprotectors te verkrijgen. Als u van plan bent een stevig telefoonhoesje te gebruiken is een vlakke iPhone X screenprotector een erg goede keuze. Deze bedekt het vlakke gedeelte van het scherm van uw iPhone X terwijl deze aan weerszijde ruimte laat voor uw telefoonhoesje om de randen te beschermen.

Ook kunt u kiezen voor een iPhone X screenprotector welke de volledige voorkant van de iPhone X beschermt. Dit noemen we ook wel de Full Cover iPhone X screenprotector. Deze zijn enkele euro’s duurder maar beschermen ook de zeer kwetsbare afgeronde schermranden als u niet van plan bent een telefoonhoesje te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *