De laatste iPhone aanbiedingen

De laatste iPhone aanbiedingen

De iPhone is het meest toonaangevende merk op het gebied van smartphones. Het is niet voor niets dat dit apparaat van Apple zo populair is. Neem bijvoorbeeld de iPhone X, de meest recente versie. Dankzij features zoals een OLED scherm, draadloos opladen en authenticatie aan de hand van het gezicht van de gebruiker wordt deze iPhone X bestempeld als de telefoon van de toekomst. Maar ook de oudere modellen van de iPhone beschikken over eigenschappen die absoluut de moeite waard zijn, en dat tegen een betere prijs. Wat je ook zoekt, hier vind je de beste iPhone aanbiedingen.

 

Welke iPhone aanbiedingen kun je hier vinden?

Er zijn in totaal zo’n 18 iPhone modellen, waarbij speciale uitgaven van modellen zijn inbegrepen. Deze zijn niet allemaal te vinden op deze website, bij ons vind je iPhone aanbiedingen vanaf de iPhone 6. Maar vanaf de iPhone 6 ben je er dan ook van gegarandeerd dat je een mooie iPhone aanbieding zult vinden. De modellen op een rijtje:

 

  • iPhone 6: naast de reguliere versie zijn er de varianten 6 plus, 6s en 6s plus. Het oudste model waarvoor je een iPhone aanbieding kunt vinden, waardoor het tevens de goedkoopste variant is. Echter is een oudere iPhone aanbieding nog steeds de moeite waard.
  • iPhone 7: beschikbaar in meer kleuren ten opzichte van de iPhone 6. Bevat innovaties zoals water- en stofresistentie, draadloze koptelefoons aansluiten en een verbeterde camera. Ook verkrijgbaar als 7 plus variant.
  • iPhone 8: tevens verkrijgbaar als 8 plus variant. Draadloos oplaadbaar met een snellere processor en een verbeterde camera en display.
  • iPhone X: dankzij een aantal toevoegingen werd deze iPhone aanbieding bestempeld als de telefoon van de toekomst. Denk hierbij aan eigenschappen zoals draadloos opladen, een OLED scherm, Face ID en verbeterde processoren. Dit maakt de iPhone X de ultieme iPhone aanbieding.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *