Officiële biografie Steve Jobs zal ook in het Nederlands worden uitgebracht

biografie Steve JobsAl eerder werd bekend dat de Engelse versie van de biografie van Steve Jobs op 21 november 2011 zal verschijnen. Onlangs is echter aangekondigd dat de biografie ook naar het Nederlands zal worden vertaald.

De schrijver van de biografie is Walter Isaacson, die het boek heeft gebaseerd op 40 interviews met Steve Jobs en meer dan 100 gesprekken met vrienden, familieleden, partners en concurrenten van hem. Het is voor Isaacson niet de eerste keer dat hij een biografie van een beroemd persoon schrijft. Zo heeft hij eerder een biografie over Albert Einstein en Benjamin Franklin geschreven.

De Nederlandse versie van Steve’s biografie zal worden uitgebracht door uitgeverij Spectrum en zal voor 25 euro de toonbank over gaan. Er zal ook een digitale versie van de biografie beschikbaar worden gesteld. Deze versie zal 20 euro kosten.

De officiële biografie van Steve Jobs zal bijgewerkt zijn met zijn recentelijke aftreden als CEO van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *