iPhone 5 al in voorverkoop in Duitsland

iPhone 5 ticketBij het Duitse bedrijf Deutsche Telekom was de iPhone 5 vanaf gisteren al voor te bestellen. Dit is geregeld via het systeem “Premiere Ticket”.

Als een klant vraagt om de iPhone 5 zal een van de verkopers eerst een iPhone 4 aanbevelen. Indien dit, zelfs niet met een extra korting van 70 euro, niet lukt, mag de verkoper een Premiere Ticket aan de klant geven. Dit ticket geeft zekerheid dat de klant als eerste de iPhone 5 zal kunnen bemachtigen.

Dergelijke tickets worden enkel uitgedeeld aan klanten die bewust naar de nieuwe iPhone vragen. Deze klanten ontvangen 2 tot 3 werkdagen later het ticket, dat in principe een toestelreservering is, via de post.

Deutsche Telekom, het moederbedrijf van het ook in Nederland bekende bedrijf T-Mobile, creëert met het ticketsysteem al een soort wachtlijst. Hoe eerder je een ticket weet te bemachtigen, hoe eerder de koerier een nieuwe iPhone 5 zal bezorgen. Het leveren van de iPhones zal namelijk op basis van de ticketnummers geschieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *