‘iPhone 5 krijgt kleiner scherm dan voorheen werd verwacht’

iPhone 5 metalen achterkantTelkens deed het gerucht de ronde dat de iPhone 5 een groter scherm zal krijgen dan de iPhone 4. De Koreaanse website Digitimes zegt nu echter dat de nieuwe iPhone een scherm zal krijgen dat kleiner is dan de 4 inch die vaak werd aangegeven door anderen. Digitimes beweert dat de nieuwe iPhone 5 een scherm zal krijgen dat tussen de 3,5 en 3,7 inch groot is.

Het scherm zal echter wel groter lijken, omdat de rand om het glas van de volgende iPhone een stukje dunner zal worden. Naast de dunnere rand om het glas zal de glazen achterkant van de iPhone 4 worden vervangen door een metalen achterkant. Een metalen achterkant kennen we al van de allereerste iPhone en de iPad en iPad 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *