Samsung moet nieuwe toestellen vóór de lancering aan Apple laten zien

Zoals eerder aangegeven begon Apple even geleden een rechtszaak tegen Samsung, omdat de Galaxy toestellen van Samsung wel heel veel overeenkomsten zouden vertonen met de iPhone en iPad. Daarom is door de rechter besloten dat Samsung vanaf nu al haar nieuwe smartphones en tablets aan Apple moet laten zien, vóórdat deze toestellen worden gelanceerd. Apple moet namelijk eerst controleren of het al dan niet sprake is van een kopie. Zelfs de verpakkingen en handleidingen van Samsung zullen worden gecontroleerd.

Samsung Galaxy en iPhone 3GSUiteraard was Samsung het hier totaal niet mee eens, omdat dit een groot gevaar vormt voor de concurrentiepositie van het bedrijf. De rechter trok zich hier echter niets van aan en bleef bij zijn uitspraak.

We blijven het nog steeds raar vinden dat Apple Samsung heeft aangeklaagd, aangezien Samsung enorm veel onderdelen levert aan Apple. Ook Samsung heeft Apple aangeklaagd, omdat Apple gebruik zou maken van technieken die eigenlijk eigendom van Samsung zijn. Kortom: een zeer vreemde verhouding tussen deze twee bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *