3D app voor iPhone, iPad en iPod touch: i3D

Een paar dagen geleden is er een app, waarmee je 3D beelden kunt bekijken, geïntroduceerd in de App Store. We schreven al eerder over 3D op de iPhone 4, maar pas nu is er een app die werkt op basis van dit concept. Het filmpje dat door de ontwikkelaars op Youtube werd gezet is inmiddels al 1,75 miljoen keer bekeken:

i3D iPhone 3D appDe app heeft de naam i3D gekregen en werkt op de iPhone 4, iPod touch (4e generatie) en iPad 2. De camera aan de voorkant van deze apparaten kan namelijk bepalen waar het hoofd zich bevindt. Op basis van deze positie worden er beelden op de iPhone, iPad of iPod touch weergegeven, die de indruk wekken dat je naar een 3D scherm kijkt. De camera kan er echter niet altijd in slagen om je hoofd te volgen. Er kan namelijk sprake zijn van te weinig of juist te veel licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *