3D op iPhone 4 en iPad 2?

Het lijkt nu nog ongelofelijk, maar het is enkele wetenschappers gelukt om een 3D app te ontwikkelen. Dit is alleen mogelijk vanwege de camera aan de voorkant van de iPhone 4 en iPad 2. Op de vorige versies van deze apparaten zal het dus niet werken.

Het concept wordt ‘Head Tracking’ genoemd en maakt het mogelijk om een 3D effect te creĆ«ren, nadat de camera heeft achterhaald waar de gebruiker van de app zich precies bevindt.

Helaas is er momenteel nog geen app te downloaden die op deze manier werkt. Wij verwachten echter wel dat er app-developers zijn die met de techniek aan de slag willen gaan, aangezien het volgens ons veel potentie heeft.

Een antwoord op “3D op iPhone 4 en iPad 2?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *