iPhone 5 komt in 2012, iPhone 4S deze zomer

iPhone 4S komt deze zomerVolgens geruchten komt de iPhone 5 pas in 2012 uit en zal Apple deze zomer de iPhone 4S introduceren. Dit gerucht wordt gebaseerd op het feit dat een kleine groep Britse pers uitgenodigd is voor de WWDC. Als er daadwerkelijk een iPhone 5 gelanceerd zou worden, zou het wel een stuk grootser aangepakt worden volgens de verschillende bronnen.

Dat Apple eerst een nieuwe versie van de iPhone 4, de iPhone 4S, lanceert, zou daarom een stuk logischer zijn. Deze iPhone 4S zal sterk lijken op de iPhone 4, maar zal volgens eerdere geruchten wel beschikken over betere camera’s, HSPA+ en een A5 dual-core processor. Een compleet nieuwe iPhone, in dit geval dus hoogstwaarschijnlijk de iPhone 5, zouden we pas kunnen verwachten in 2012.

Een antwoord op “iPhone 5 komt in 2012, iPhone 4S deze zomer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *