Witte iPhone 4 dikker dan zwarte iPhone 4

De witte iPhone 4 is iets dikker dan de zwarte iPhone 4. De metalen rand is precies hetzelfde gebleven, maar de glazen zijden van de witte iPhone 4 steken een stukje meer uit. Als we beide iPhones naast elkaar leggen is het minimale verschil duidelijk zichtbaar.

iPhone 4 wit dikker dan iPhone 4 zwart

In eerste instantie lijkt dit natuurlijk geen probleem te zijn, maar wanneer we de hoesjes erbij pakken, is dat wel anders. Sommige hoesjes die wel om de zwarte iPhone passen, passen namelijk niet meer om de witte versie.

Volgens de specificaties die we op de website van Apple kunnen vinden, zijn de afmetingen van de twee iPhones echter precies hetzelfde. Er wordt wel vermeld dat de “feitelijke afmetingen (en het gewicht) kunnen afwijken door het productieproces”.

Een antwoord op “Witte iPhone 4 dikker dan zwarte iPhone 4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *