Phil Schiller: witte iPhone 4 is niet dikker

Zoals we al eerder aangaven is de witte iPhone 4 dikker dan de zwarte. Phil Schiller beweert echter dat dit helemaal niet waar is. Hij stuurde namelijk via Twitter een personal message naar Ernesto Barron met de volgende inhoud:

It is not thicker, don’t believe all the junk that you read

Dit is natuurlijk een vreemde bewering als we kijken naar al het bewijsmateriaal wat rondgaat over het internet. Op diverse foto’s is immers duidelijk te zien dat de witte iPhone 4 dikker is dan de zwarte iPhone 4, waardoor sommige hoesjes niet meer goed zullen passen.

De dikkere UV beschermingslaag zorgt er volgens geruchten voor dat de witte iPhone 4 zijn kleur zal blijven behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *