Waarom komt de witte iPhone 4 pas zo laat?

witte iPhone door Flickr gebruiker Chnone1Waarom heeft Apple er maar liefst 10 maanden over gedaan om de witte iPhone 4 op de markt te brengen? The Wall Street Journal meldt op haar Mobilized blog dat hier een aantal technische redenen voor zijn.

Zo zegt Phil Schiller dat de kleur van de iPhone totaal onverwacht invloed had op verschillende interne componenten. Verder had de witte iPhone meer UV bescherming nodig. Dit klinkt misschien raar, maar iemand met een zeer lichte huidskleur heeft ook meer bescherming tegen de zon nodig dan iemand met een donkere huidskleur.

Steve Jobs bevestigt in hetzelfde interview dat er een iOS update uitkomt die de locatie tracking “bug” zal verhelpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *