Toch een witte iPhone 4?

Witte iPhone 4 AppleBloomberg geeft aan dat de witte iPhone 4 toch in de verkoop zal gaan, en wel over een paar weken. Zoals we al eerder aangaven, werd de iPhone 4 in eerste instantie niet op de markt gebracht vanwege problemen met de witte verf.Witte iPhone 4

Een tijd geleden gaf Philip Schiller aan dat er een witte iPhone 4 geïntroduceerd zou worden. Later verdween alles wat met de witte versie van de iPhone te maken had ineens van de website van Apple, waardoor men dacht dat er toch geen witte iPhone 4 zou komen.

Het probleem is echter dat het niet duidelijk is waar Bloomberg nu de informatie vandaan haalt dat er tóch een witte iPhone 4 komt. Ook is het helaas onduidelijk of de witte iPhone in Nederland verkocht zal worden.

 

Een antwoord op “Toch een witte iPhone 4?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *