Toch geen witte iPhone 4?

Afgelopen nacht was de Apple Store even down. Meestal gebeurt dat bij onderhoud, dus bijvoorbeeld bij prijsveranderingen of nieuwe producten. Dit keer is er echter een opmerkelijke verandering doorgevoerd: het verwijderen van de witte iPhone SKU (stock keeping unit).

Zoals we 14 maart al aangaven, waren er eerder veel problemen met de ontwikkeling van de witte iPhone 4. Toch zou er deze lente eindelijk een witte iPhone 4 worden geïntroduceerd. De verwijdering van de betreffende SKU zou dus alsnog kunnen betekenen dat er helemaal geen witte iPhone 4 zal komen… Misschien wacht Apple wel, en brengt het bedrijf alleen een witte iPhone 5 op de markt.

Een antwoord op “Toch geen witte iPhone 4?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *