Angry Birds Sync: scores synchroniseren

Wéér nieuws omtrent Angry Birds: Rovio werkt aan Angry Birds synchronisatie. Wat moeten we ons daar van voorstellen? Dat is heel eenvoudig. Het wordt namelijk mogelijk om je Angry Birds scores op al de platformen die je gebruikt om het spel te spelen, gelijk te trekken.

Stel dat je een iPad en een Android smartphone hebt. Nu is het zo dat je op beide apparaten onafhankelijk van elkaar speelt. Met Angry Birds Sync wordt het mogelijk om bijvoorbeeld op de iPad verder te gaan waar je op je Android smartphone was gebleven. Handig toch?

Deze nieuwe functie wordt hoogstwaarschijnlijk al voor de zomer ter beschikking gesteld en zal synchronisatie tussen iOS, Android, Mac OS x en Windows mogelijk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *