iOS 4.3.2 beschikbaar

Afgelopen week gaven we al aan dat iOS 4.3.2 snel uit zou komen. Dit bleek inderdaad het geval te zijn, aangezien de update eergisteren te downloaden was.

De nieuwe versie van iOS lost de problemen met FaceTime op, net zoals de problemen met de verbinding met het 3G-netwerk. Eerder liet FaceTime bijvoorbeeld vaak foto’s i.p.v. videobeelden zien. Waardoor dit veroorzaakt werd, was niet echter duidelijk. Toch is dit probleem met de nieuwe update als het goed is verholpen.

Hiernaast heeft Apple voor meer beveiligingsmaatregelen gezorgd, waardoor het minder eenvoudig is om de iPhone te jailbreaken. Mensen die afhankelijk zijn van een jailbreak, kunnen dus beter nog maar wachten met updaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *