Een bedrijf vinden die goede telefoonservice kan aanbieden

Ik was op zoek naar een bedrijf die voor ons bedrijf goede telefoonservice kan aanbieden voor een goede prijs. Al voor een langere periode hebben we problemen met onze telefoonservice. Hij ligt er vaak uit, waardoor belangrijke klanten of nieuwe klanten ons niet kunnen bereiken. Of hij hapert zo erg dat we niet eens een normaal gesprek met onze klanten kunnen voeren. Dit waren wij nu echt zat en wilden graag overstappen naar een beter bedrijf.

Telefoonservice die niet hapert of storing geeft

We gingen dus op zoek naar betere telefoonservice waar ons bedrijf wel wat aan heeft. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. We hadden een beetje in de omgeving gevraagd naar buren van ons wat voor telefoonservice zij hadden. Sommige bedrijven wilden ons helaas niet helpen en andere hadden hetzelfde probleem als ons. Dus dat werd hem helaas niet. Gelukkig bestaat het internet nog en konden we daar verder zoeken. Na een tijdje zoeken kwamen we op de website van antwoordservice.nu terecht. Die website zag er goed uit en ze hadden de producten en kennis waar wij precies naar op zoek waren. Dus hebben we meteen contact opgenomen met het bedrijf om kennis te maken. Meer over deze goedkope telefoonservice.

Blij met ons product

We konden snel terecht bij het bedrijf en werden ook vriendelijk begroet. De kennismakingsafspraak verliep soepel en we konden het goed met elkaar vinden. Daarnaast konden zij iets voor ons betekenen als het ging om goede telefoonservice. Ze lieten de producten zien waar ze mee werken en we hadden meteen eentje op het oog die ons ideaal leek. Dit was geen probleem om te regelen en binnen een week hadden we een heel nieuw systeem. Het werkt erg soepel en onze klanten zijn ook erg blij met deze verbetering. Voorlopig blijven we nog bij Antwoordservice.nu.

Bezoek de website

Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden die dit bedrijf u kan aanbieden? Of wilt u meer weten over het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website van hen via www.antwoordservice.nu voor meer informatie over het bedrijf en de producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *