Vast nummer op je iPhone? Nu mogelijk met de Verbonden iPhone app

Veel zzp’ers, ondernemers of werknemers zijn vaak onderweg en hebben daarom niet altijd de mogelijkheid om een vaste telefoon op te nemen. Hierdoor loop je als bedrijf de kans omzet mis te lopen. Met de Verbonden VoIP app voor je iPhone is dat verleden tijd. De app stelt je staat om een vast nummer te koppelen aan je mobiele telefoon.

Waar je in het verleden nog wel eens voor verrassingen kwam te staan door de hoge doorschakelkosten zul je dat met een VoIP app niet meer hebben. Doordat je belt via een internetverbinding ben je rechtstreeks bereikbaar. Hierdoor wordt er geen doorschakeling meer opgezet en behoren de ouderwetse doorschakelkosten tot het verleden. Minimale vereiste is dat je belt via een Wifi of 4G verbinding. Heb je een maximaal aantal MB’s met je 4G abonnement? 10 minuten bellen staat ongeveer gelijk aan 1 MB data. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over je 4G databundel.

Verbeter je uitstraling

Gebruik je een 06 nummer op je website? Dan zullen bezoekers je al snel zien als een kleine ondernemer. Hierdoor zijn ze vaak minder snel geneigd om contact op te nemen. Een vast nummer op je website en visitekaartje komt betrouwbaar over. Wil je alleen van 9 tot 5 bereikbaar zijn? Of wil je een professionele melding afspelen wanneer klanten je nummer bellen? Met VoIP kun je eenvoudig verschillende modules toevoegen.  Van keuzemenu tot gespreksopname, met VoIP zijn er mogelijkheden genoeg om je uitstraling te professionaliseren.

Uitbellen met je vaste nummer op mobiel?

De app maakt het mogelijk om uit te bellen met je vast nummer op mobiel. Heb jij niet altijd de mogelijkheid om alle telefoontjes op te nemen en wil je een vast nummer doorschakelen naar meerdere toestellen? Ook dat is geen probleem. Je hebt al een vast nummer op je mobiel vanaf €7 euro per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *