Het is nu mogelijk om de iPhone 8 vooruit te bestellen

De Apple iPhone 8 is sinds afgelopen vrijdag 15 september vooruit te bestellen via allerlei webwinkels, dit wordt ook wel de pre-orderfase genoemd. Vanaf vrijdag 22 september zijn de toestellen ook echt te koop in de winkels en webwinkels.

Kleuren van de iPhone 8

Voorgaande iPhone modellen kwamen er in vele soorten en maten, en dat geldt ook de voor de kleuren. Vroeger zag je vooral zwarte en witte iPhones, en later kwamen daar zilveren en gouden iPhones bij. Daarna was de iPhone 7 bijvoorbeeld ook te krijgen in het matzwart en in het spacegrijs, en sinds begin van dit jaar zijn er ook rode iPhones. De kleuren van de iPhone 8 zijn weer traditioneel zilver, goud en (space)grijs. Dit zijn waarschijnlijk kleuren die geliefd zijn en goed verkopen, want anders zouden deze kleuren niet weer de iPhone kleuren zijn geworden voor de nieuwste iPhone. Ook voor de iPhone 10 die binnenkort ook te krijgen is, wordt weer gebruik gemaakt van de kleur spacegrijs en van de kleur zilver. Het is niet duidelijk of er ooit weer nieuwe zwarte en witte iPhone modellen gaan komen.

Geheugengroottes van de iPhone 8

De iPhone 8 is te krijgen met de geheugengroottes 256gb en 64gb. De meeste mensen hebben aan 64gb genoeg. Alleen als je heel veel afbeeldingen en video’s opslaat kun je daar gemakkelijk overheen gaan. Als dat bij jou het geval is dan is de iPhone 8 met 256gb geheugengrootte een beter idee.

Draadloos opladen

Een van de meest aparte eigenschappen van de iPhone 8 is misschien wel draadloos opladen. Hierdoor zijn kabels overbodig. Waarschijnlijk raakt het gewone opladen via kabels over een aantal jaren wat meer op de achtergrond, en zal je meer en meer draadloos opladen gaan krijgen. Dus ook voor allerlei andere elektronische apparaten.

iPhone 8 toestel kopen bij allerlei webwinkels

De iPhone 8 vooruit bestellen vanaf 15 september, of direct kopen vanaf 22 september? Bij veel bekende webwinkels kun je dit toestel bestellen als los toestel of met een abonnement erbij. Kijk zelf maar even rond op het web, keuze genoeg. De beginprijzen liggen ongeveer tussen de 800 en de 850 euro, zie bijvoorbeeld de prijzen in deze iPhone 8 losse toestellen vergelijker van de website iphone.nl. De laagste prijs voor een iPhone 8 met 64gb geheugengrootte was vandaag 799 euro. Een vergelijkbare iPhone 7 was vorig jaar nauwelijks goedkoper. De iPhone 8 toestellen zijn ook niet zo stevig aan de prijs als de iPhone 10, die je over niet al te lange tijd kunt kopen. De prijs voor de iPhone 10 zal rond de 1150 euro komen te liggen. De iPhone 8 is in vergelijking met de iPhone 10 dus relatief goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *