Wat kunnen we verwachten van de iPhone 8?

De iPhone 8 is nog niet op de markt, maar toch heeft iedereen het er al over. Dit komt omdat iedereen veel verwachtingen heeft van de iPhone 8. De iPhone 8 wordt de opvolger van de iPhone 7. Hier vindt u de belangrijkste en nieuwste weetjes over de IPhone 8.

Het is nog niet duidelijk wanneer de IPhone officieel op de markt komt, dit wordt ongeveer in de maand September bekend gemaakt tijdens een speciaal evenement. De verwachtingen van de prijzen van de IPhone 8 lopen op tot boven de duizend euro. Bij de vorige IPhone’s had u de keuze uit 16, 32 en 64GB. Nu zal het gaan om 64, 256 of 512GB. Dit is erg veel voor een telefoon omdat het gemiddelde geheugen van een telefoon op z’n 16a32 GB zit. Er is een kans dat Nederland niet bij de eerste groep landen zit waar de nieuwste IPhone uit wordt gebracht. Hiervoor zult u bijvoorbeeld naar Duitsland af moeten reizen, als u de IPhone 8 als één van de eersten wilt bemachtigen. De release van de IPhone 8 is naar verwachting 12 September.

De verbeterde camera

De camera van de IPhone 8 kan uw gezicht herkennen in een paar honderd milliseconden. Dit wordt gedaan door middel van een 3D-camera die op het toestel komt. De camera kan uw gezicht herkennen door middel van een infraroodsensor. De gezichtsherkenning werkt ook in het donker, blijkt uit onderzoek.

IPhone 8 tegelijk met de IPhone 7S

De IPhone 8 en de 7S zullen naar verwachting tegelijk gelanceerd worden. Voor velen mensen is de IPhone 8 te duur, daarvoor is de IPhone 7S of de al eerder uitgebrachte IPhone 7 een goede vervanging voor. Het grootste verschil tussen de telefoons is de hoeveelheid geheugen, de camera en de roest vrij stalen rand van de IPhone 8. Een andere groot verschil is de home button. De home button gaat bij de IPhone 8 weg, omdat er niet genoeg ruimte voor is. Bij de IPhone 7 zal de home button er nog wel gewoon zijn.

De nieuwe technologie van de IPhone

De grootste verwachting van de IPhone 8 is toch wel de camera. Dit omdat het een 3D-camera is. Ook gaat de thuisknop weg, er zit niet meer zoals op de voormalige IPhone’s een brede rand om het beeldscherm heen. De oplossing hiervoor is dat er een virtuele thuisknop komt, die waarschijnlijk deel uit gaat maken van de HomeBar. De IPhone 8 kunt u naar alle verwachting draadloos opladen. In plaats van dat er een oplader in uw telefoon moet, hoeft u de telefoon alleen maar op een plaatje neer te leggen waardoor de telefoon gaat opladen. We kennen de nieuwe IPhone als de IPhone 8, alleen kan dit verwarrend zijn in verband met dat de IPhone 7S die ook dit jaar op de markt zal verschijnen. Hierdoor willen ze de IPhone 8 geen IPhone 8 noemen maar IPhone Pro.

Het nadeel van de IPhone 8 is dat er erg weinig behuizing om de mobiel heen zit. Dit is natuurlijk mooi voor het gebruik maar dit maakt de IPhone ook zeer kwetsbaar. Eén van de optie om uw IPhone te beschermen is doormiddel van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje.nl, deze vindt u hier! Geniet van alle voordelen en mogelijkheden die de IPhone 8 te bieden heeft zonder u zorgen te maken om krassen, schade of andere narigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *