Een Xtorm powerbank met solar zonnelader

Een Xtorm solar powerbank is een oplader die werkt met de energie van de zon. Deze oplader zorgt ervoor dat de iPhone altijd opgeladen kan worden. Door de energie van de zon is het onwijs gemakkelijk om de iPhone op te laden, en dat geheel zonder problemen. De powerbank hoeft zelf niet opgeladen te worden en kan makkelijk meegenomen worden. Heel gemakkelijk is het om de solar power bank op te laden aan de externe batterij van de iPhone. Gemiddeld kan een smartphone 1-3 keer worden opgeladen als de zonnelader volledig opgeladen is.

Kosten Xtorm powerbank solar

Deze powerbank is gemiddeld duurder dan andere powerbanks, maar de powerbank heeft veel voordelen. De powerbank is namelijk geschikt voor veel mobiele telefoons. Ook kan de powerbank makkelijk opgevouwen worden en meegenomen worden bij een dagje uit of naar andere activiteiten. Door de groene stroom die de powerbank gebruikt, kan de prijs teruggewonnen worden na een tijdje. De powerbank hoeft namelijk zelf niet opgeladen te worden, omdat de zon dit doet. De zon laadt de powerbank op. De powerbank zet dit om in stroom en kan hierdoor de mobiele telefoon opladen.

Powerbank makkelijk meenemen

Door de opvouwbare functie is de powerbank makkelijk mee te nemen. De powerbank kan makkelijk in tassen of in andere spullen opgeborgen worden. Ook kan het bevestigd worden aan tassen of aan fietsen. Deze powerbank is vooral heel handig voor vakanties. Als er veel gefietst of gelopen wordt, kan de powerbank makkelijk meegenomen worden en tijdens een rustmomentje even neergelegd worden in de zon. Een andere optie is dat de powerbank aan de rugzak wordt gehangen. Op deze manier kan de powerbank tijdens het lopen opgeladen worden. De powerbank heeft 1 USB-aansluiting, daardoor kan maar 1 telefoon tegelijk opgeladen worden.

Belangrijk om te weten is dat het zonnepaneel onder goede omstandigheden evenveel energie geeft als een normale oplader. De zon geeft niet altijd dezelfde stroomsterkte. Er kan bijvoorbeeld ook een wolk overdrijven en hierdoor bestaat de kans dat de powerbank stopt met opladen. Dit gebeurt voornamelijk bij het iPhone toestel. Bij een Samsung of een ander Android smartphone is dit probleem niet aanwezig.

De powerbank kan lang mee gaan. Zo’n 20 jaar ongeveer. De accu is eerder aan vervanging toe, maar dit betekent niet dat de gehele powerbank vervangen moet worden. Sommige powerbanks kunnen laptops opladen. Deze powerbank kan dit niet. Door de straling en de sterkte is de powerbank niet sterk genoeg om de gehele laptop op te laden. Er zijn wel andere vormen van de Xtorm solar powerbank. Er zijn grote vormen en kleine. De grote powerbank kan meerdere mobiele telefoons tegelijk opladen en als u beschikt over een grote powerbank is het wel mogelijk om een laptop op te laden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *