Smartphonehoesjes speciaal voor iPhones

Hoesjes voor smartphones zijn overal beschikbaar in verschillende formaten en vormen. Wist u dat er speciale smartphonehoesjes zijn die ideaal voor de iPhones gebruikt kunnen worden? Of u nu gebruikmaakt van een iPhone 4, 5 of 6. Deze hoesjes kunt u zelfs voorzien van uw eigen bedrijfslogo of uw eigen naam.

Soorten smartphonehoesjes voor iPhone

De standaard beschermhoesjes

De standaard beschermhoesjes zijn uitgevoerd in een eenvoudig design die u gemakkelijk om uw iPhone aan kunt brengen. Het voordeel van de eenvoudige siliconenhoesjes is dat de hoesjes zeer goedkoop zijn ten opzicht van de overige hoesjes. Wilt u deze smartphonehoesjes bedrukken dan kunt u tegen relatief lage prijzen de verschillende hoesjes bedrukken.

De waterdichte iPhonehoesjes

De waterdichte hoesjes speciaal voor de iPhone zijn voorzien van een luchtdichte zak met een eenvoudig koord, zodat u de iPhone mee kunt nemen in het water. Extreem gemakkelijk indien u veelal op het strand aanwezig bent bijvoorbeeld op vakantie of in uw vrije tijd. Ook deze waterdichte telefoonhoesjes kunt u voorzien van uw eigen bedrukking.

De Bordeaux hoesjes voor de iPhone

De Bordeaux hoesjes dienen voornamelijk als opbergmiddel en niet zozeer als beschermmiddel. Deze hoesjes bevestigd u aan de achterkant van uw iPhone. U kunt hier gemakkelijk al uw pasjes  of visitekaartjes in bewaren. Ook deze hoesjes zijn net zoals de standaard beschermhoesjes zeer goedkoop en ideaal om te voorzien van bedrukking van bedrijfslogo of naam.

iPhonehoesjes Monte Carlo met standaard

De Monte Carlo hoesjes zijn speciaal ingericht voor de iPhones om te dienen als standaard. Zo kunt u eenvoudig bij thuisgebruik de iPhone horizontaal neerzetten op de tafel of op de bank. Deze hoesjes zien er niet alleen leuk uit maar zijn ook nog eens zeer functioneel. De Monte Carlo hoesjes zijn beschikbaar in diverse kleuren en tevens te voorzien van uw eigen bedrukking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *