De iPhone 7 is gepresenteerd

Niet heel lang geleden is de presentatie van de nieuwe iPhone 7 geweest. Overal op het internet was dit nieuws dan ook te lezen. Er zijn een aantal nieuwe specificaties, nieuwe kleuren, betere camera, nieuwe homeknop. De iPhone 7 is in twee kleuren zwart verkrijgbaar, namelijk matzwart en glimmend gitzwart. De opslagcapaciteiten zijn ook veranderd. De 16 GB en 64 GB versie zijn niet meer verkrijgbaar, maar nu kunt u kiezen uit 32, 128 of 256 GB. De nieuwe iPhone 7 heeft een 12 megapixel camera met een grotere lens die aan de achterzijde iets uitsteekt, de iPhone 7 plus heeft een dubbele camera. De homeknop is ook veranderd: deze kan niet meer ingedrukt worden. De iPhone 7 is de eerste Apple telefoon die waterproof en stofbestendig is. De ouderwetste koptelefoon aansluiting heeft Apple ditmaal weggelaten. U kunt nu via bluetooth de oordopjes verbinden of via de lightning-poort.  De nieuwe iPhone ‘s worden geleverd met iOS 10, wat de opvolger is van iOS9.

Veel innovatie in iPhone 7

Het komt weleens voor dat mensen hun iPhone laten vallen. Het gevolg hiervan is dat het scherm meestal barst. De iPhone kan dan opgestuurd worden naar Apple om het toestel te laten maken. Door dit te doen kiest u voor kwaliteit en zekerheid, maar dit is meestal wel een kostbare manier. Veel mensen kiezen ervoor om zelf het scherm te vervangen, omdat dat een goedkopere en snellere manier is. Het is ook mogelijk om zelf heel simpel onderdelen online te bestellen. U kunt kiezen uit originele onderdelen en namaakonderdelen. De originele onderdelen zijn meestal iets duurder dan de namaakonderdelen, maar op originele onderdelen is er natuurlijk altijd garantie. De telefoons kunnen natuurlijk ook gerepareerd worden in telefoonwinkels die niet een officiële Apple dealer zijn. Hier zijn de reparatie kosten meestal minder hoog dan bij de officiële Apple dealers.

IPhone 7 accessoires online bestellen

Er zijn een heleboel verschillende iPhone accessoires, voor elk type iPhone zijn er andere accessoires nodig. Denk hierbij aan laders, screenprotectors en hoesjes. Omdat het vaak voorkomt dat mensen hun telefoon laten vallen hebben steeds meer mensen een hoesje om hun iPhone. Een ander populair item is de screenprotector. Dit is een plastic beschermfolie die op het scherm geplakt kan worden, waardoor er geen krassen op het scherm komen. Verder beschermt hij de telefoon tegen andere valschade. iPhone hoesjes zijn in allerlei verschillende materalen en kleuren verkrijgbaar.

Bron: https://www.sarkis-sat.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *