De Plus 500 app: online beleggen op je iPhone

De nieuwe Apple iPhone kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Mailen, gamen of bellen.. alle functies die je van een goede smartphone verwacht zijn aanwezig. Sinds kort is het ook mogelijk om online te beleggen door middel van de iPhone, waardoor je op elk moment van de dag je beleggingen en de verschillende koersen kunt controleren.

Gratis 25 euro bonus

Met de Plus 500 Apple applicatie kan je het beleggen op de iPhone direct gratis uitproberen. Bij deze broker ontvang je namelijk een gratis echte geldbonus van 25 euro die je kan gebruiken om gratis te beleggen in onder andere Forex, aandelen en indices. De winst die je behaald met de 25 euro wordt gewoon bijgeschreven op je account waardoor je gratis geld kan verdienen met je iPhone.

Online beleggen

Om gebruik te maken van de applicatie van Plus 500 moet je wel over internet via WiFi of 3G beschikken. Vervolgens is het een kwestie van een account openen (naam en mail adres invoeren) en je kan direct aan de slag. Het openen en sluiten van de posities is erg eenvoudig, wat komt doordat de applicatie geheel is aangepast aan de mogelijkheden van de iPhone en de aanraakgevoelige besturing.

Begin vandaag nog met Forex traden

Log vandaag nog in op de Apple Store en installeer de gratis Plus 500 applicatie om te beginnen met beleggen. Wanneer je meer wilt lezen over de mogelijkheden om te beleggen op de iPhone of op de computer kan je één van de links in dit artikel volgen naar externe artikelen over het onderwerp. Op die manier heb je tevens een plek waar je contact kan opnemen met professionals wanneer er nog vragen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *