Twee opvallende iPhone 5 ontwerpen

Uiteraard circuleren er al een tijdje verschillende ontwerpen van de iPhone 5 op het internet. Wij hebben twee opvallende impressies uitgezocht.

Het eerste ontwerp is van Michal Bonikowski, een Poolse ontwerper. Het gaat om een zeer mooie impressie, waarbij de iPhone als het ware een evolutie van de vorige iPhone weerspiegelt. Zo zien we bijvoorbeeld een aluminium achterkant (iPhone 2G), een aluminium zijkant (iPhone 4) en een niet-platte achterkant (iPhone 3G(S)). Het scherm daarentegen lijkt een stuk groter dan we gewend zijn.

iPhone 5 concept 1

iPhone 5 concept 2

iPhone 5 concept 3

iPhone 5 concept 4

iPhone 5 concept 5

Het volgende “ontwerp” is een heel stuk anders. Het gaat hierbij namelijk om een iPhone 5 dit volledig gemaakt is van fruit. Verder is er vrij weinig over te zeggen, maar kijk zeker eens naar het onderstaande filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *