Pic3D: 3D op je iPhone

Steeds vaker wordt er 3D toegepast op verschillende apparaten. Zo zijn er bijvoorbeeld al 3D-tv’s en een Nintendo DS die gebruik maakt van de 3D-technologie. Ook zijn er verschillende smartphonefabrikanten begonnen met het ontwikkelen van 3D telefoons.

Apple heeft nog niets losgelaten over een 3D iPhone, maar met de Pic3D van Global Wave is het wel mogelijk om een 3D beeld te creĆ«ren. De Pic3D ziet eruit als een screenprotector, maar eigenlijk is het een soort van “opplakscherm” wat ervoor zorgt dat je kunt genieten van een 3D beeld.

De Pic3D maakt het bijvoorbeeld mogelijk om 3D YouTube filmpjes te bekijken op je iPhone. Een Pic3D-laag zal zo’n 25 dollar gaan kosten. Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie over Pic3D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *