2 nieuwe iPhones in september

Twee nieuwe iPhone septemberVerschillende bronnen zeggen dat Apple in september twee nieuwe iPhones zal introduceren. Deze veronderstelling is gebaseerd op een uitspraak van Chris Whitmore, een analist van de Deutsche Bank.

Apple hoopt met twee verschillende smartphones meer mensen te bereiken, denkt Whitmore. Er zal één volledig nieuwe iPhone op de markt gebracht worden, de iPhone 5, maar ook een verbeterde versie van de iPhone 4. De laatstgenoemde iPhone zal voor slechts 350 dollar verkocht worden.

De verbeterde versie van de iPhone 4, de iPhone 4(G)S, is bedoeld voor degenen die de smartphone prepaid willen gaan gebruiken en voor degenen die geen groot bedrag voor een smartphone over hebben.

Vooral Whitmore is dit hét moment voor Apple om een bredere doelgroep aan te spreken. Met Nokia en RIM gaat het namelijk een stuk minder, dus Apple heeft nu grote kans om haar marktaandeel uit te breiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *