iPhone 5 krijgt een gebogen scherm?

Volgens Digitimes.com zal de nieuwe iPhone 5 een “gebogen” scherm krijgen. Zo’n scherm kennen we al van de iPod nano en van de Samsung Nexus S, de eerste smartphone met gebogen glas. Om dit mogelijk te maken, heeft Apple volgens de bronnen van Digitimes 200 – 300 glassnijmachines gekocht die een gebogen scherm kunnen snijden.

Een dergelijk scherm zou het voor omstanders moeilijker maken om mee te kunnen lezen op het scherm. Dit zou echter heel vreemd zijn, aangezien de kijkhoek bij de meeste telefoons juist steeds grote wordt. Verder werd eerder juist keer op keer gemeld dat de iPhone 5 veel op de iPhone 4 zou gaan lijken. Met een gebogen scherm zou dit echter niet het geval zijn. Ten slotte is het vreemd dat Apple de machines zelf heeft aangeschaft, aangezien de onderdelen van de iPhone normaal gesproken door andere bedrijven ontwikkeld worden.

Het is nog steeds niet bekend wanneer de volgende iPhone gelanceerd wordt. Er is zelfs nog geen naam bekend: wordt het een iPhone 5, iPhone 4S of iPhone 4G?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *