Draadloze externe harde schijf voor iPhone

externe harde schijf iPhone SeagateDeze week is er een 500GB externe harde schijf aangekondigd, die aan te sluiten is op de iPhone, iPad of iPod touch. De externe harde schijf wordt echter niet aangesloten via een kabel, zoals het meest gebruikelijk is, maar kan bestanden uitwisselen via Wifi.

Een gratis applicatie, genaamd GoFlex Access, maakt dit alles mogelijk. De app biedt de mogelijkheid om video te streamen, bestanden uit te lezen en bijvoorbeeld een slideshow te maken van foto’s die op de harde schijf staan, begeleid door muziek. De harde schijf heeft een standby-tijd van maar liefst 25 uur en kan 4 uur films streamen.

De prijs voor de nieuwe externe harde schijf is 200 dollar, in euro’s omgerekend dus zo’n 140 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *