Handige app voor iPhone: SteadyLens

Ook altijd last van “schuddende” iPhone filmpjes? De app SteadyLens doet hier eindelijk iets aan: SteadyLens corrigeert deze wiebelige filmpjes.

De voorwaarde voor deze handige functie is wel dat je binnen de app SteayLens moet filmen. Hiernaast moet je de iPhone 4 of nieuwste generatie van de iPod touch gebruiken. Tijdens het filmen zie je niets anders dan normaal, maar zodra de opname is gestopt, wordt het schuddende beeld gladgestreken.

Er zitten echter wel nadelen aan verbonden. Zo is ligt de framerate van de filmpjes die je opneemt met SteadyLens lager dan normaal en wordt het beeld een stukje ingezoomd. Toch mogen we niet klagen over de app, omdat het beeld wel daadwerkelijk wordt gestabiliseerd. Een ander pluspunt is dat de app gratis te gebruiken is, hoewel je dan slechts maximaal 15 seconden kunt filmen en er een watermerk in beeld verschijnt. Kortom: eigenlijk toch een betere optie om de app te kopen in de App Store van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *