Nieuwe problemen met autocorrectie sinds iOS 4.3.2

Er wordt al tijden lang geklaagd over de autocorrectie functie binnen iOS. Dit zal Apple uiteraard niet zijn ontgaan, dus waarschijnlijk heeft het bedrijf ervoor gekozen om de functie vanaf iOS 4.3.2 te “verbeteren”.

Het probleem is echter dat lange, samengestelde woorden nu vaak worden vervangen door twee aparte woorden. Meestal gaat het dan wel om woorden die niet vaak worden gebruikt, maar gewoon in het woordenboek te vinden zijn.

Bij het afwijzen van een suggestie worden er gewoon nieuwe “verbeteringen” getoond, die nog steeds niet als vervanger van het ingetypte woord kunnen dienen. Vooral voor mensen die zeer snel typen, is dit verre van handig, aangezien het voortaan nodig is om teksten achteraf te controleren op “autocorrectie-fouten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *