iOS 5 op meerdere apparaten getest

Even geleden zagen verschillende ontwikkelaars dat hun apps werden gebruikt op een apparaat met iOS 5.0, aangezien er crashreports binnenkwamen voor iOS 5. Het ging in eerste instantie om tests met twee verschillende toestellen: de iPhone 4 en de eerste generatie van de iPad.

iOS 5.0 getest

Maar wat blijkt nu? Op steeds meer Apple apparaten, namelijk iPads, iPhones én iPods, wordt getest met iOS 5.0. Opvallend genoeg worden er ook tests uitgevoerd met iOS 5.0 op de iPhone 3GS. Eerder werd juist verwacht dat de iPhone 3GS niet meer ondersteund zou worden in de nieuwe versie van iOS. Het feit dat ook iPhone 3GS’s getest worden, zou er op kunnen wijzen dat deze iPhone versie toch nog ondersteund zal worden.

We verwachten dat er een beta versie van de nieuwe iOS op het WWDC in juni gereleased zal worden voor Apple developers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *