Witte iPhone 4 met 64GB en iOS 4.0?

Een Vietnamese website zegt een witte iPhone 4 met 64GB opslag in haar bezit te hebben. Op deze smartphone, die nog niet te koop is, zou ook een testversie van het nieuwe iOS besturingssysteem, iOS 4.0, staan.

De onderstaande video’s, die de Vietnamese website van de witte iPhone 4 heeft gemaakt, zijn op YouTube te vinden.

Er wordt door sommige websites gezegd dat het om een iPhone 5 met iOS 5.0 gaat, maar op de tweede video is te zien dat het om een testbuild van iOS 4.0 gaat.

Het is nog onduidelijk of we de video’s kunnen geloven, maar er zijn verschillende zaken die kunnen wijzen op de echtheid. Zo is het icoon van een bug reporting instrument, genaamd Radar, te zien. Dit programma wordt door Apple gebruikt en is bij anderen vrij onbekend. Naast deze applicatie zijn er nog verschillende andere programma’s zichtbaar die over het algemeen alleen door Apple worden gebruikt voor testdoeleinden. Verder zegt Engadget dat het niet de eerste keer zou zijn dat Tinhte een iPhone ontvangt vóór de officiële release.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *