Nieuwe iPhone gaat in juli of augustus in productie

Reuters geeft aan dat de nieuwe iPhone pas in juli of augustus in de productie gaat. In september zal de iPhone dan op de markt komen. Hiermee wijkt Apple af van haar normale planning, aangezien de vorige iPhones in juni of juli uitkwamen.

De volgende iPhone zal veel lijken op de iPhone 4, maar dan met een snellere processor. Hierdoor wordt er door sommige anders websites zelfs beweerd dat de nieuwe iPhone in plaats van iPhone 5 iPhone 4S gaat heten. Persoonlijk geloof ik dat deel van het verhaal echter niet…

Of de geruchten dat de iPhone 5 (of iPhone 4S?) onder andere een dual-core A5 processor, betere graphics, een grote display, een metalen achterkant en 64 GB geheugen gaat krijgen, ook daadwerkelijk kloppen, is dus helaas nog steeds niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *