Meet je huis op met MagicPlan iPhone app

MagicPlan is een bijzondere nieuwe app die het mogelijk maakt om je huis op te meten. Aan de hand van foto’s kan de gratis app binnen een paar minuten een complete plattegrond van je huis in elkaar zetten.

De gebruiker heeft helemaal geen kennis nodig van huizenbouw en dergelijke. Ook hoeven er geen meubels verplaatst te worden en ook het potlood hoeft niet uit de kast gehaald worden. De door de app ontwikkelde plattegrond kan als pdf- of jpeg-bestand worden geƫxporteerd. Het is zelfs mogelijk om de plattegrond op het internet te publiceren.

MagicPlan is een gratis app, maar laat helaas wel een watermerk op de bestanden zien. Voor meer informatie kunt u terecht op Sensopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *