Enorm succes Angry Birds Rio

Angry Birds Rio is pas net gelanceerd, maar in tien dagen tijd is de app maar liefst 10 miljoen keer gedownload. Met deze 10 miljoen keer worden niet alleen downloads van de iPhone-versie bedoeld, maar ook die van de versie voor Android.

@RovioMobile stuurde een tweet met een voor velen niet direct duidelijke tekst:

10 in 10:-) Angry Birds Rio breaking all records. A massive thanks to all our fans!!!

Wat wordt er immers met de “10 in 10” bedoeld? Het is nagevraagd en het bleek echt te gaan om 10 miljoen downloads in slechts tien dagen.

De app zou misschien meer gedownload zijn, indien de Android-versie meteen te verkrijgen was in de Android Market. Nu was de game in eerste instantie namelijk enkel verkrijgbaar via de Amazon Appstore. Pas 30 maart was de nieuwe Angry Birds Rio ook in de normale Android Market te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *