Foto’s iPhone 5

NoWhereElse, bekend van het iPhone 5 gerucht overzicht, zegt foto’s van de nieuwe iPhone 5 te hebben ontdekt. Het is echter onduidelijk waar de foto’s vandaan komen. Persoonlijk geloof ik niet dat de foto’s echt zijn, maar toch is zeker het de moeite om ze even te laten zien.

Gelekte foto van de iPhone 5

Gelekte foto 2 van de iPhone 5

Gelekte foto 3 van de iPhone 5

foto iPhone 5 scherm

Het is duidelijk te zien dat het apparaat een groter scherm heeft. Verder is er bij de hoofdtelefooningang geen breuklijn meer in de antenne.

Een antwoord op “Foto’s iPhone 5”

  1. Ik geloof er niet veel van dat de iPhone 5 er zo uit gaat zien. Dan zou het namelijk gewoon een iPhone 4 met groot scherm worden. Apple zal toch ook wel het ontwerp aanpassen (ik vind het ontwerp van de iPhone 4 trouwens super hoor)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *