Apple is jarig!

Op 1 april 1976, precies 35 jaar geleden, werd het bedrijf Apple Computers opgericht door Ronald Wayne, Steve Jobs en Steve Wozniak. Door de jaren heen is Apple zo enorm hard gegroeid, dat het nu vaak als een van de grootste en succesvolste organisaties beschouwd wordt. Ieder product wordt zodanig ge├»ntroduceerd dat het elke keer weer een groot succes wordt. Voordat de iPod op de markt kwam, sprak iedereen bijvoorbeeld nog van een MP3-speler. Na de introductie van de iPod werd dit apparaat min of meer de standaard onder de MP3-spelers, zodat steeds meer mensen voortaan spraken van “iPod” in plaats van “MP3-speler”.

We zijn allemaal natuurlijk heel benieuwd hoe Apple het in de toekomst gaat doen, maar om even terug te kijken in de geschiedenis is ook altijd interessant:

Geschiedenis van Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *