iPhone 5 met aluminium achterkant

Volgens een Chinese bron zal de achterkant van de nieuwe iPhone 5 niet meer van glas zijn, maar van aluminium. De nieuwe achterkant zal meer in de buurt komen van die van de iPod Touch of zal gaan lijken op de achterkant van Apple’s eerste iPhone. Apple voert deze verandering door, omdat er veel klachten zijn binnengekomen over de iPhone 4. De achterkant zou namelijk zeer snel beschadigen.

Naast de nieuwe achterkant zal de iPhone 5 ook een nieuwe, hopelijk verbeterde antenne krijgen. De iPhone 4 zou namelijk een zwak signaal hebben wanneer het toestel op een bepaalde manier vastgehouden wordt (de zogenoemde antenna-gate).

Ten slotte wordt er gezegd dat de iPhone 5, net als de iPad 2, uitgerust zal worden met de nieuwe Apple A5 processor.

Dit zijn natuurlijk slechts geruchten, maar aangezien de iPhone gemaakt wordt in China zou het best wel eens de werkelijkheid kunnen weerspiegelen…

Misschien komt de nieuwe iPhone 5 er dus als volgt uit te zien:

iPhone 5 met aluminium achterkant?

2 Antwoorden aan “iPhone 5 met aluminium achterkant”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *