iPhone 4 met 64GB?

Het gonst dan wel van de geruchten over de iPhone 5, maar dit keer gaat er een nieuw gerucht rond wat betreft de iPhone 4. Volgens micgadget.com wordt er namelijk een iPhone 4 met 64gb verkocht op de grijze markten in Hongkong. Het zou om een prototype gaan, aangezien op de achterkant “iPhone XXGB” staat. Dit doet ons denken aan het prototype dat Gizmodo vorig jaar wist te bemachtigen. Hier stonden immers ook X’en op: Model no. als XXXXX en het FCC ID als BCG-XXXXXX.

Achterkant iphone4 64gb

Als de telefoon aan staat, kan men achterhalen wat het model-nummer en de capaciteit van het geheugen is. Het bleek echt om een 64gb versie te gaan met als model-nummer 995-6049LL.

Scherm iphone4 64gb

De telefoon zal zeer waarschijnlijk niet op de telecommarkt verschijnen en dat zal ook niet de bedoeling van Apple zijn geweest, maar het geeft wél aan dat Apple geëxperimenteerd heeft met een grotere geheugencapaciteit. Misschien komt er dus ook wel een iPhone 5 met een geheugen van 64gb…

MICgadget heeft het onderstaande filmpje online gezet, waarin een aantal verschillen worden laten zien tussen het prototype van de iPhone 4 64GB en de “normale” iPhone 4.

Een antwoord op “iPhone 4 met 64GB?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *