iPhone 5 prototype

Een bron van Foxconn heeft informatie vrijgegeven over de nieuwe iPhone 5. Over het algemeen komt deze informatie overeen met de geruchten die al eerder de rondte deden. Het design van de iPhone 5 zal sterk lijken op het design van de iPhone 4. Er zijn echter toch twee verschillen: het materiaal van de telefoon en de grootte van het scherm.

iPhone 5 metalen achterkant
Let op: dit is niet het prototype, maar een iPhone 4 met een sticker op de achterkant

 

De glazen achterkant, zoals we die kennen van de iPhone 4, is vervangen door een achterkant die meer overeen komt met die van de allereerste iPhone. Dit keer zou het om een vlakke metalen achterkant gaan. Om wat voor materiaal het gaat, is nog niet duidelijk, maar hoogstwaarschijnlijk zal het aluminium zijn. Als dezelfde antenne als de iPhone 4 wordt gebruikt, zal dit niet voor een slecht ontvangst zorgen, zoals bij dat model wel het geval was.

Verder zal het beeldscherm dus groter worden dan het scherm van de iPhone 4, maar wat de precieze grootte gaat worden, is helaas nog niet duidelijk. Al eerder is gezegd dat de grootte 4 inch zal zijn, maar dit keer wordt er niets over de afmetingen gezegd. De iPhone 5 zou wel eens een zogenaamd edge-to-edge beeldscherm kunnen krijgen.

Bron: 9to5mac.com

2 Antwoorden aan “iPhone 5 prototype”

  1. Ik zit met hetzelfde probleem… Het ligt er maar net aan of je NU een iPhone wilt hebben, of ook nog wel even kunt wachten. De iPhone 5 zal namelijk sneller zijn dan de iPhone 4 en er zijn waarschijnlijk nog genoeg andere verbeteringen. Aangezien ik nu nog een werkende gsm heb, wacht ik gewoon tot de iPhone 5 uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *