Iphone

4 tips om een goedkope Iphone te kopen

Iphones zijn de afgelopen jaren onbetaalbaar geworden. Gelukkig komt Apple de afgelopen twee jaar met een budget versie, maar nog zijn deze iPhones ruim 600 a 700 euro. Niet voor iedereen betaalbaar en zeker niet als je mee wilt met de laatste iPhones. Daarom hieronder de beste tips om een goedkope iPhone te score

Let op kortingen

Er zijn ontzettend veel iPhone kortingen te vinden. Het enigste wat je moet doen is de juiste vinden. Vaak zie je dat je een goedkope iPhone kan kopen met een abonnement. Maar veel goedkoper is het om een iPhone los te kopen. Koop niet direct als een nieuw toestel uitkomt, maar wacht een paar maanden. Vaak zie je dan dat de prijzen direct zakken en je al gauw 100 a 200 minder betaald.

Neem een Sim only

Koop nooit je iPhone met een abonnement. iPhones kunnen ontzettend lang mee waardoor je niet steeds na twee jaar een nieuw exemplaar hoeft. Koop je iPhone los, het liefst een versie die al langer uit en neem een sim only daarbij.

Je betaalt in veel gevallen nog geen 15 euro per maand om dan onbeperkt te bellen en internetten. Nog goedkoper is als je dit ook kan combineren met een tv pakket bij dezelfde aanbieder.

Doe minimaal 5 jaar met een iphone

Zolang! Ja een iPhone van tegenwoordig kan makkelijk 5 jaar mee. Het enigste waar je op hoeft te letten is dat je natuurlijk een iets nieuwere versie koop en dat je voldoende opslag neemt. Het grootste probleem van oudere iPhones is de beperkte opslagcapaciteit waardoor er na de updates nauwelijk ruimte overblijft voor apps en foto’s.

Koop je een iPHone, zorg dan dat je het liefst 124GB of meer neemt.

Kijk voor refurbished iPhones

Iphones zijn nieuw aan de prijzige kant, maar vind jij het niet erg op een ouder exemplaar te kopen dan zijn refurbished iPhones een uitkomt. Deze gebruikte iPhones zijn helemaal nagelopen, schoongemaakt en technisch geupdate. Jij als nieuwe eigenaar krijgt dus een goede tweedehands telefoon waar je nog jaren mee vooruit kan.

Zorg hier net als de vorige tip dat je voldoende opslagcapaciteit neemt, een iPhone met goed scherm en op de garantie let. Zeker dit laatste is belangrijk, want je wilt wel zeker zijn dat je een goede tweedehands iPhone koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *