Mighty Eagle nu ook in Angry Birds Seasons

Angry Birds Seasons Mighty EagleVoor degenen die ook de “gewone” Angry Birds spelen, is hij waarschijnlijk niet onbekend: de Mighty Eagle. Deze grote adelaar is voortaan ook binnen Angry Birds Seasons te koop voor een in-app prijs van slechts 0,79 euro.

Misschien vraag je jezelf af waar de Mighty Eagle goed voor is? De bijzondere vogel is vooral ontwikkeld voor de spelers die het lastig vinden om een bepaald level uit te spelen. De Mighty Eagle maakt het namelijk makkelijker om een level uit te spelen, omdat hij een grote vernietigingskracht heeft. De vogel wordt niet met de katapult gelanceerd, maar je schiet een blik sardientjes weg waar hij vanzelf op af komt. Het leuke is dat de Mighty Eagle alles wat hij in zijn baan naar de grond (en weer terug) tegenkomt, compleet vernietigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *