Meer dan 15 miljard apps gedownload uit App Store

Apple App StoreHet werd vorige week al bekend gemaakt, maar toch vinden we het nog het vermelden waard: er zijn maar liefst 15 miljard apps gedownload vanuit Apple’s App Store. Momenteel zijn er meer dan 400.000 apps te downloaden en maken meer dan 200 miljoen mensen gebruik van een iPhone, iPad of iPod touch.

Dit is natuurlijk een enorme prestatie van Apple. Vooral als we zien dat de 10 miljard slechts 6 maanden geleden bereikt is. Die 5 miljard apps extra, zijn dus in een relatief korte tijd gedownload. Volgens de website AllThingsD zijn er in de afgelopen maand al weer een miljard apps gedownload, dus het zou waarschijnlijk niemand verbazen als de 20 miljard downloads dit jaar ook nog wordt gehaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *