iOS 5, Mac OS Lion en iCloud worden tijdens WWDC bekendgemaakt

Geen geruchten meer! Apple heeft bekend gemaakt dat iOS 5 (voor de iPhone 4, iPad 1 en 2 en de iPod Touch 4g) tijdens WWDC, wat begint op 6 juni, bekendgemaakt wordt!

Apple CEO Steve Jobs and a team of Apple executives will kick off the company’s annual Worldwide Developers Conference (WWDC) with a keynote address on Monday, June 6 at 10:00 a.m. At the keynote, Apple will unveil its next generation software – Lion, the eighth major release of Mac OS X; iOS 5, the next version of Apple’s advanced mobile operating system which powers the iPad, iPhone and iPod touch; and iCloud, Apple’s upcoming cloud services offering.

Niet alleen iOS 5 maar ook Mac OS Lion wordt bekendgemaakt tijdens WWDC, dit is het nieuwe besturingssysteem voor de Mac. Ook iCloud is nieuw, Apple heeft nu al MobileMe, waarmee je al je contacten, mail, kalenders, bestanden en foto’s synchroon houdt tussen je iPhone, iPad, Mac/PC en het internet. iCloud is nog een stapje verder, met waarschijnlijk cloud based muziek en video’s, zo hoef je niet meer al je muziek via iTunes te synchroniseren maar gaat het allemaal via het internet, je streamt je eigen muziek.

WWDC begint op 6 juni en als er dan al Developer Beta’s worden vrijgegeven zullen wij deze testen (ik ben niet voor niets Apple Developer;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *