Gerucht overzicht iOS 5

iPhone 4 iOS 5Op het internet zijn ontzettend veel geruchten en conceptvideo’s over iOS 5 te vinden. Daarom is Federico Bianco op het idee gekomen om alle iOS 5 geruchten netjes in een presentatie van maar liefst 97 pagina’s te verwerken.

De presentatie is te vinden op iWork.com en is voor iedereen makkelijk te begrijpen. Er wordt namelijk veel gebruik gemaakt van afbeeldingen om de geruchten te verduidelijken. Hiernaast staat er vaak ook een korte omschrijving bij.

Uiteraard zijn het enkel geruchten, dus helaas kunnen we niet garanderen dat alle functies en eigenschappen volgens de presentatie ook daadwerkelijk terug te vinden zijn in het nieuwe iOS 5 besturingssysteem. Zo zullen we de widgets en het nieuwe lockscreen waarschijnlijk niet terugzien in iOS 5, aangezien deze eigenschappen vooral zijn gebaseerd op de wensen van veel gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *