iPhone 4 hoesje met batterij

Third Rail batterij-hoes iPhone 4Third Rail heeft een case ontwikkeld voor de iPhone 4 met de mogelijkheid om een externe 1250 mAh-batterij “aan te sluiten”. Zo zit je dus niet meer midden op de dag met een lege iPhone, maar klik je de batterij simpelweg vast op het hoesje en kun je weer aan de slag met je iPhone.

Third Rail batterij-hoes iPhoneDe externe batterij kan ook worden gebruikt om andere apparaten op te laden via de micro-USB uitgang. Verder kun je op de batterij zien hoeveel energie deze nog bevat.

Het systeem dat door Third Rail is ontwikkeld, bestaat uit een hoesje voor de iPhone 4, een micro-USB kabel en een batterij. De prijs voor dit handige systeem is 89,99 dollar. Een losse batterij kost 59,99 dollar en de hoes 39,99 dollar.

Close-up Third Rail batterij-hoes iPhone 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *