Witte iPhone 4 al verkocht in Italië en België

witte iPhone 4 België en ItaliëDe eerste witte iPhone 4 toestellen zijn gisteren al over de toonbank gegaan in België en Italië. Een aantal winkels hebben er namelijk voor gekozen om, hoogstwaarschijnlijk zonder dat ze daarvoor toestemming hebben gekregen van Apple, de witte iPhones eerder dan te bieden dan voorheen was aangegeven.

De nabijheidssensor is bij de nieuwe witte iPhone 4 verwerkt in een bredere horizontale balk een klein stukje boven de “speaker”. En dat terwijl deze sensor bij de zwarte iPhone 4 verwerkt is achter het paneel.

 

 

 

 

witte iPhone 4 België ItaliëVanaf vandaag zal deze witte iPhone 4 ook in Nederland te verkrijgen zijn bij de BelCompany. We zijn zeer benieuwd naar de reacties! UPDATE: witte iPhone 4 vanaf morgen verkrijgbaar

 

 

Foto’s komen van © Macrumors.

https://www.iphoneinformatie.nl/2011/04/27/witte-iphone-4-vanaf-morgen-verkrijgbaar/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *